Gaztagintzako proiektua Aralarren

Aralar mendia, artzaintza, Zaldibia eta Ardiki Eguna erabat loturik daude. Dakizuen bezala, sarritan mintzatu izan gara artzaintza eta Ardiki Egunaz. Aurten gai berria dakargu: ‘Antzinako zaporeak. Mendiko Idiazabal gazta’ proiektu pilotuaren gainean mintzatuko gara. Aralarko Parke Naturalean ipini da martxan, Euskal Gobernuaren Nekazaritzako Departamenduaren Zuzendaritzaren eskutik. 170.000 euro inguru kostatu da. Mankomunitateak eta Goimenek ere hartzen dute parte. Momentuz, bi artzain ari dira lanean: Doniturrieta Garakoan, Gerardo Garmendia eta Arritzagan, Karlos Beloki (jarraitu.

Esta entrada fue publicada en Ardiki Eguna y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s